Predstavitev

Zanesljiv ponudnik zimske, letne in agri opreme z izjemno dolgo življensko dobo!

Pri podjetju Riko Ekos že več kot 15 let s pomočjo naprednih rešitev pomagamo zahtevnim kupcem do rešitev, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življensko dobo v enem!

Spoznajte naše rešitve:

  • Zimska oprema,
  • Letna oprema,
  • Agri program.


Naša zgodovina

Podjetja Riko Ekos je bilo ustanovljeno leta 1993 in je tudi eno izmed podjetji naslednic ribniškega Rika. Danes je v podjetju 35 zaposlenih, ki se ukvarjajo s proizvodnjo sistemov za celovite rešitve pri ravnanju z odpadki, bodisi za ločeno zbrane frakcije, za komunalne odpadke ali industrijske odpadke. Poleg tega vam nudimo tudi rešitve v sklopu zimske in letne komunalne opreme, kot so snežni plugi, posipalniki, kose, čelni nakladalci, čelna hidravlika, pometalne naprave in podobno.

Vizija

"Biti prva izbira kupca, ko se odloča o nakupu stiskalnic, zimske opreme ali čelnega nakladača ter mu nuditi dodatne storitve in čim hitrejši servis"

Poslanstvo

Naš pogled je vseskozi uprt v prihodnost in razvoj ter učinkovito reševanje okoljske problematike. Uspešno združujemo bogate izkušnje domačih in tujih strokovnjakov na področju reševanja okoljske problematike.

Uradni podatki podjetja Riko Ekos d.o.o.

Firma družbe: Riko Ekos, industrija ekoloških strojev, d.o.o.
Skrajšana firma: Riko Ekos d.o.o.
Sedež podjetja: Mali Log 2a, 1318 Loški Potok
Matična številka: 5773385
ID za DDV: SI31130348
TR pri banki NLB: 02321-0016055687
TR pri banki SKB d.d.: 03114-1000101909
Osnovni kapital: 9.180 EUR
Direktor: Aleš Knavs